Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anchetă la Mina Vulcan din Valea Jiului după accidentul de muncă soldat cu două victime. În ce stare sunt răniții

ro

07 Sep, 2018 21:26 1479 Marime text
Cauzele accidentului de muncă produs vineri după-amiază la Mina Vulcan, din Valea Jiului, şi soldat cu rănirea a doi mineri vor fi investigate de o comisie formată din specialişti din cadrul Complexului Energetic Hunedoara (CEH), a anunţat directorul general al companiei, Samuel Dioane citat de Agerpres.ro
 

"Nu se ştie exact ce s-a întâmplat la locul de muncă respectiv. O comisie formată din specialişti ai CEH se va deplasa la faţa locului şi va stabili cauzele accidentului de muncă", a precizat directorul general al CEH.

 
El a arătat că activitatea a fost oprită la locul de muncă unde a avut loc accidentul din subteran.
 
Cei doi mineri accidentaţi vineri după-amiază în subteranul Minei Vulcan, din Valea Jiului, au fost evaluaţi din punct de vedere al stării de sănătate, unul dintre ei prezentând traumatisme la torace şi la mâna dreaptă iar al doilea, o contuzie în zona ochiului drept.
 

"În accidentul de la Mina Vulcan au fost implicaţi doi mineri. Primul, în vârstă de 41 ani, prezintă un traumatism toracic şi de membru superior drept, o plagă la nivelul gâtului şi arsuri superficiale la nivelul gâtului şi toracelui. Al doilea, în vârstă de 42 de ani, prezintă o contuzie la nivelul ochiului drept. Ambii sunt conştienţi, cooperanţi, stabili hemodinamic. Au fost aduşi pe picioare din subteran", a informat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

 
Cei doi mineri au fost trimişi pentru un nou consult medical la Spitalul Municipal din Vulcan, directorul general al Complexului Energetic Hunedoara apreciind că unul dintre ei ar putea rămâne internat peste noapte.

Sursa text și foto: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii