Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anchetă în cazul unui bărbat care ar fi fost mușcat de un mistreț. În ce stare este victima

ro

13 Feb, 2019 18:46 1626 Marime text
Poliţiştii vasluieni efectuează cercetări în cazul unui bărbat care a fost muşcat, duminică, de un mistreţ, în timp ce trecea printr-o pădure, după ce în spaţiul public s-a vehiculat ideea că acesta ar fi participat la o partidă de vânătoare neautorizată, conform Agerpres.ro. 

"În momentul în care s-a petrecut incidentul, nu am fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 şi nu a fost făcută nicio plângere. Ne-am autosesizat în acest caz şi se fac verificări de către poliţiştii de la Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase. Dacă se vor pune în evidenţă elementele constitutive le unor infracţiuni, se va acţiona în consecinţă şi şi vor fi luate măsurile legale", a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.


Un tânăr în vârstă de 25 de ani din localitatea vasluiană Poiana a fost muşcat, duminică, de un mistreţ, au anunţat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui. 

Bărbatul s-a ales cu plăgi muşcate în zona coapsei şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a fost supus unei intervenţii chirugicale. 

Sursa: Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii