Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anchetă în cazul presupuselor focuri de armă trase asupra unui tren de călători. Ce au stabilit anchetatorii

ro

30 Aug, 2018 12:15 1783 Marime text
Incidentul privind trenul Regiotrans 16113 Timişoara-Reşiţa Nord, de miercuri seara, va fi cercetat sub aspectul infracţiunii de distrugere, fiind încadrat astfel de procurori, specialiştii criminalişti urmând să stabilească natura obiectului care a spart geamul trenului, transmite Agerpres.ro
 

"În urma incidentului sesizat prin intermediul unui apel de urgenţă 112, în data de 29 august (miercuri-n.r.) poliţiştii au prezentat dosarul procurorului de caz, care a încadrat fapta ca fiind infracţiune de distrugere", arată un comunicat al Poliţiei Caraş-Severin, transmis, joi, AGERPRES.

 
Potrivit sursei menţionate, din cercetările efectuate nu se poate concluziona că a fost folosită o armă de foc, specialiştii criminalişti urmând să stabilească natura obiectului care a spart geamul trenului Regiotrans 16113 Timişoara-Reşiţa Nord, printr-o expertiză fizico-chimică.
 
Lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Reşiţa au fost sesizaţi miercuri seara, prin apel de urgenţă, cu privire la faptul că asupra trenului de persoane Regiotrans 16113 Timişoara-Reşiţa Nord, automotor aparţinând unui operator privat, s-a tras din exterior un posibil foc de armă, iar "o alică" a pătruns prin geam, în compartiment.
 
Potrivit martorilor, evenimentul s-a produs imediat după ce trenul s-a pus în mişcare din gara Colţan. O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, din care a făcut parte şi un poliţist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, dar nu au fost găsite proiectile sau fragmente de proiectil.

Sursa: Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii