Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ancheta în cazul copilului împușcat în picior în timpul unei partide de vânătoare, preluată de procurori

ro

29 Jan, 2018 09:04 1529 Marime text
Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui cu privire la cazul unui copil de 13 ani, împuşcat accidental la o partidă de vânătoare organizată, sâmbătă, pe un fond de vânătoare din oraşul Murgeni, informează Agerpres.ro
 

"Având în vedere că este vorba despre un minor, procedurile spun că trebuie sesizat Parchetul. Persoanele implicate în organizarea partidei de vânătoare sunt audiate, iar pe baza documentelor existente, anchetatorii urmează să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat", a declarat, luni, pentru AGERPRES, inspectorul-şef al ITM Vaslui, Gheorghe Chirvase.

 
Un copil în vârstă de 13 ani a fost împuşcat în picior, sâmbătă, pe un fond de vânătoare din zona oraşului Murgeni, 37 Cârja. Băiatul l-a însoţit pe tatăl său la o partidă de vânătoare de mistreţi, la care acesta din urmă era gonaci, iar un proiectil i-a ricoşat în piciorul stâng.
 
Copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal "Elena Beldiman" din Bârlad, unde a fost diagnosticat cu plagă împuşcată cu fractură deschisă de femur. Ulterior, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă a transportat băiatul la Spitalul de Copii "Sf. Maria" din Iaşi, având în vedere că unitatea bârlădeană nu are un medic ortoped pediatru. Potrivit medicilor, viaţa copilului nu este în pericol.
 
În cauză, sunt efectuate cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: Agerpres.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii