Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anchetă disjunsă de la "bomba plutitoare", blocată în Portul Constanța Percheziții la sediul SC Urban, firma controlată de senatorul PSD Radu Oprea

ro

18 Sep, 2014 21:21 2785 Marime text
 

În această seară, o echipă de procurori și polițiști au efectuat mai multe audieri ca urmare a unor percheziții care au avut loc în urmă cu câteva zile la sediul firmei SC Urban, firmă controlată de senatorul PSD Radu Oprea și omul de afaceri Mihai Ștefănescu, potivit Hotnews.ro.

Din câte se pare, este vorba despre dosarul de evaziune fiscală și spălare de bani în care sunt implicate 142 de firme, dosar instrumentat de Curtea de Apel Ploiești, dar preluat de Înalta Curte datorită faptului că Radu Oprea este senator.

 
Cercetările în acest dosar sunt disjunse din ancheta privind cazurile de evaziune din "dosarul Alexe-Pavaleanu" și de trafic de influență, în condițiile în care senatorul Radu Oprea este cunoscut ca un apropiat al președintelui CJ Prahova Mircea Cosma, potrivit Telegrama.ro.

Ancheta de amploare a fost disjunsă în urmă cu aproximativ un an dintr-un caz de tentativă de introducere frauduloasă în România a deșeurilor toxice de pe nava Flaminia, care a fost blocată la acea vreme în Portul Constanța, scrie Hotnews.ro.

Sursa foto: ziarelive.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii