Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ancheta continuă în cazul profesorului de muzică de la Școala generală nr. 39 Nicolae Tonitza din Constanța. Incredibil ce acuzații i se aduc cadrului didactic (video)

ro

12 Oct, 2018 07:30 3017 Marime text
Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Constanța continua cercetările în cazul profesorului de muzică de la Școala generală nr. 39 Nicolae Tonitza care ar fi publicat pe contul său de Facebook imagini cu eleve care se schimbau pentru ora de sport.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea vieții private, conform art 226, alin 1 și 2 din Noul Cod Penal, în cazul bărbatului, în vârstă de 33 de ani, implicat în incidentul de la Școala generală nr. 39 Nicolae Tonitza.

Suspectul va fi citat de polițiști pentru a da declarații în acest caz conform procedurilor legale în astfel de situații.

”Polițiștii din cadrul Secției 4 Constanța continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de violare a vieții private în cazul bărbatului în vârstă de 33 de ani angajat ca profesor la o școală generală din municipiul Constanța și care ar fi sustras niște imagini video din serverul care gestionează camerele de supraveghere ale respectivei unități de învățământ și le-ar fi postat fără a avea acordul persoanelor implicate pe o rețea de socializare” – a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Marius Niculescu.  

Reamintim că, la data de 11 octombrie a.c, în jurul orei 17.30, la Secția 4 Poliție Constanta a fost depusă o sesizare din partea conducerii Școlii generale Nr 39 Nicolae Tonitza, prin care polițiștii au fost informați că un cadru didactic titular ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale școlii (eleve ce se pregăteau pt ora de educație fizică), iar ulterior le-ar fi postat pe o rețea de socializare.

Potrivit reprezentanților Arhiepiscopiei Tomisului, cadrul didactic în cauză este călugăr în cadrul Arhiepiscopiei iar ca urmare a celor întâmplate nu mai slujește în Arhiepiscopia Tomisului.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preot Eugen Tănăsescu a menționat că acestuia i s-a interzis să mai slujească și Arhiepiscopia așteaptă de la el clarificări în legătură cu acest caz. 

Citește și: 

UPDATE. Imagini surprinse de camerele de supraveghere la Școala generală Nicolae Tonitza din Constanța. Ce a postat un profesor pe o rețea de socializare

Sursa foto: ZIUA de Constanța și Arhiepiscopia Tomisului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii