Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anca Pandrea, mărturii cutremurătoare „I-am dat două palme, în speranţa că se va trezi. I-am dat sângele meu pentru buziţele lui”

ro

13 Nov, 2012 05:39 3560 Marime text

Duminică a fost înmormântat îndrăgitul actor Iurie Darie. Soția acestuia a stat lângă coșciug până în ultima clipă. Ieri, însă, a găsit puterea să dea câteva declarații despre momentele grele prin care a trecut.

Actorul Iurie Darie a murit la vârsta de 83 de ani. El a fost înmormântat duminica trecută. Soția sa, Anca Pandrea a acceptat să vorbească despre evenimentele dureroase din viața ei în cadrul emisiunii Happy Hour de la PRO TV.

Actrița a mărturisit că nu simte că mai are pentru ce să trăiască după pierderea enormă pe care a suferit-o. Ea a povestit și despre momentul în care și-a dat seama că soțul ei a murit.

"L-am sărutat şi n-am simţit că-i bate inima şi pentru prima oară în 26 de ani, i-am dat două palme zdravene, aşa cum am văzut în filme, în speranţa că se va trezi", a spus Anca Pandrea printre lacrimi.

"La înmormântare, m-am tras de păr şi mi-am muşcat buzele, iar el avea guriţa uscată de tot şi nici nu mai puteam să-l sărut. I-am dat sângele meu pentru buziţele lui. 40 de zile am să-i fac toate datinile, dar nu ştiu dacă am să rezist 40 de zile. Aseară am dormit în hainele lui", a continuat actriţa.

Sursa: evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii