Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anca Jurma asigură interimatul la șefia DNA! Ce funcții a mai îndeplinit (document)

ro

09 Jul, 2018 15:04 2152 Marime text


Anca Jurma, procuror în cadrul DNA, va fi șef delegat interimar, în această instituție.

Anca Jurma va asigura interimatul până când Tudorel Toader va veni cu o nouă propunere, care va intra în procedura de numire.

În 2011, Anca Jurma fusese reînvestită în funcția de procuror şef al Serviciului de cooperare internaţională, de informare şi relaţii publice din cadrul DNA, pe o perioadă de 3 ani.

Atunci, DNA transmitea despre Anca Jurma:
Doamna procuror Anca Jurma are o vechime în funcţia de procuror de 21 ani, îndeplinind succesiv această funcţie la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. În perioada 2000 – 2002 a îndeplinit funcţia de procuror şef al Biroului de cooperare internaţională şi programe din cadrul Secţiei de reprezentare şi cooperare internaţională din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
 
Începând cu data de 1 octombrie 2002, îndeplineşte funcţia de procuror şef al Serviciului de cooperare internaţională, de informare şi relaţii publice din cadrul DNA.

Din anul 2010 este vicepreşedinte al Reţelei Europene Anticorupţie (EPAC/EACN).

Din 2004 este membră a delegaţiei României la Grupul de State împotriva Corupţiei (GRECO), organism în cadrul Consiliului Europei.”

Sursa: Antena 3
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii