Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANALIZA USL- Boc sau Blaga? Nicuşor Constantinescu-"Mi-e indiferent, nu mă interesează ce se-ntâmplă în acel partid. Nu există”

ro

11 May, 2011 12:10 1745 Marime text
nicusor_constantinescu_13.jpgReprezentanţii opoziţiei urmăresc campania din PDL cu real interes şi cântăresc pragmatic şansele viitoare ale democraţilor în funcţie de învingător. Surse din USL au declarat pentru gândul că analiza USL dă cele mai mari şanse de reuşită lui Emil Boc, varianta care convine, de altfel, cel mai mult opoziţiei. "El este calul de bătaie şi este evident că ne convine să rămână, în continuare, preşedinte.Nici ai lui - marea majoritate - nu-l mai vor, iar realegerea sa, sub presiunea Cotroceniului, va crea o nemulţumire şi mai mare în partid", susţin sursele amintite. Acestea mai spun că strategia susţinătorilor lui Emil Boc, de decredibilizare a lui Blaga, prin asocierea imaginii sale cu cea a mogulilor şi a liderilor opoziţiei, a fost total greşită. "Insistenţa pe o idee de genul "opoziţiei i-ar conveni să iasă Blaga, pentru că Boc le încurcă socotelile", se va întoarce ca un bumerang împotriva lor".

Boc, în topul "alegătorilor" USL

Cei mai mulţi dintre politicienii aflaţi în opoziţie nu se sfiesc să-şi recunoască această opţiune, motivând fără echivoc faptul că Emil Boc şi imaginea sa politică, serios "şifonată" în ultima perioadă, "va cântări mult, în sens negativ, în viitoarea campanie".

Citeşte mai departe pe http://www.gandul.info/politica/analiza-usl-boc-sau-blaga-cu-cine-voteaza-opozitia-la-alegerile-din-pdl-plus-galeria-chibitilor-lui-paleologu-exclusiv-8256370

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii