Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANAF va oferi consultări pe Facebook

ro

19 May, 2015 08:33 1521 Marime text
ANAF a anunţat că va organiza pe Facebook sesiuni săptămânale de asistenţă în domeniul fiscal pe o temă anunţată în prealabil.

Patru inspectori vor răspune în fiecare miercuri, începând de săptămâna acesta,  întrebărilor contribuabililor pe pagina de Facebook a instituţiei, anunță ANAF pe pagina de Facebook.

Aceștia vor  încerca să rezolve problemele legate de completarea şi depunerea Declarației privind veniturile realizate din România și a Declarației privind veniturile realizate din străinătate.

În funcție de complexitatea problemelor adresate pe pagina de socializare, inspectorii vor răspunde fie pe loc fie ulterior.



"În acest sens, săptamâna aceasta, miercuri (20.05.2015), vă vom sta la dispoziție aici, pe Facebook, unde așteptăm întrebările voastre legate de completarea și depunerea Declarației privind veniturile realizate din România (formularul D200) și a Declarației privind veniturile realizate din străinătate (formularul D201), care au termen limită de depunere data de 25 mai 2015", se arată în postarea de pe site.



Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii