Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANAF – Peste 100 de întâlniri cu contribuabilii, în luna septembrie

ro

01 Sep, 2016 15:22 1442 Marime text
Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează în septembrie 113 întâlniri cu contribuabilii, persoane fizice şi persoane juridice, pe teme de interes general sau local.

Întâlnirile sunt organizate prin unităţile teritoriale din cadrul celor opt Direcţii generale regionale ale finanţelor publice, cu sprijinul şi colaborarea anumitor organizaţii profesionale. Temele de discuții sunt, în cele mai multe cazuri, propuse de contribuabili, de asociaţii profesionale, de organizaţii neguvernamentale sau vizează cele mai recente modificări ale legislaţiei fiscale.

Contribuabilii interesaţi pot afla data, locul de desfășurare a întâlnirii și subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/Info Publice, la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm sau prin intermediul Call-center-ului, apelând la numărul de telefon: 031.403.91.60.
 
Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediile unităţilor fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul „Formularului de asistenţă” de pe site-ul Agenţiei.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii