Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prim bilanț al operațiunii ANAF ”Revelion 2016”

ro

30 Dec, 2015 21:10 1435 Marime text
Un comunicat postat pe site-ul ANAF are rolul de a-i convinge pe cei ce aveau dubii că anunțarea operațiunii ”Revelion 2016” a avut efectele scontate: mai multă fiscalizare. Inspectorii ANAF susțin că numărul pchetelor de revelion vândute și înregistrate în contabilitate s-a dublat după ce au anunțat demararea Operațiunii ”Revelion 2016”. 
În perioada 28-29 decembrie au fost verificați 392 de contribuabili și s-au aplicat 95 de amenzi însumând 490.000 lei, se precizează într-un comunicat postat pe site-ul ANAF. ”Vizitele” inspectorilor s-au soldat și cu confiscarea de bunuri și venituri ilicite în valoare totală de 7.287 lei. Totodată, inspectorii ANAF au suspendat activitatea a trei agenți economici. Unul nu avea casă de marcat la salonul de evenimente care nu fusese nici declarat ca punct de lucru, iar ceilalți doi deineau băuturi alcoolice fără a fi marcate conform prevederilor legale în vigoare.
De asemenea, alți nouă agenți economici au fost invitați la sediile ANAF din zona în care își desfășoară activitatea pentru a lămuri unele aspecte semnalate de inspectori în urma controalelor efectuate.
Bilanțul final al Operațiunii ”Revelion 2016” derulate de inspectorii ANAF îl vom afla în prima săptămână a anului viitor. Așa promit mai marii din ANAF.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii