Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANAF Cum să îți calculezi singur timbrul de mediu

ro

30 Aug, 2016 09:15 2460 Marime text
Suma pe care trebuie să o plătești anul acesta pentru timbrul de mediu poate fi calculată cu ajutorul unui calculator, pus la dispoziție de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), pe pagina proprie de internet.

Pentru a afla cuantumul taxei, trebuie doar să completați toate datele solicitate de soft, iar programul va genera automat suma de plată. Aplicația a fost actualizată în ianuarie 2016.

Actul normativ care a introdus această taxă de peste doi ani dispune că „valoarea în lei a timbrului se determină pe baza cursului de schimb valutar al monedei euro stabilit în prima zi lucrătoare a lunii octombrie din anul precedent şi publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene". Asta înseamnă că în 2016 este folosit cursul leu-euro din prima zi lucrătoare a lunii octombrie a anului trecut, potrivit romaniatv.org.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adrian 01 Oct, 2016 01:47 Cum sa calculez ceva care a fost declarat ilegal? Dar pe cand un tutorial cum sa nu mai dau nici macar un leu la mizeria de stat roman?
  • Iulian 30 Aug, 2016 10:05 Din cate cunosc, aceasta taxa a fost declarata ilegala de catre Curtea Europeana de Justitie in iulie 2016...de ce se mai incaseaza!!!???????