Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amintiri din copilarie de ziua Elenei Udrea

ro

26 Dec, 2011 19:19 1250 Marime text

Presedintele PDL Bucuresti si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, implineste luni varsta de 38 de ani.

Una dintre cele mai cunoscute femei din politica romaneasca isi aduce aminte ca in copilarie a stat la coada pentru paine si ulei, iar scoala i-a placut foarte mult pentru ca "ii dadea ocazia sa se afirme".

"Am crescut in perioada comunista si imi amintesc cum era sa stai la coada pentru paine si ulei pe cartela. Inainte de Revolutie, in Buzau nu se gasea Pepsi sau Coca Cola, iar ciocolata se cumpara pe sub mana. Parintii au incercat, in acele vremuri dificile, sa imi asigure lucrurile de care aveam nevoie, fie ca era vorba de haine si incaltaminte, fie de jucarii.

De altfel, oricine a crescut in perioada aceea stie ca lipsurile erau atat de mari incat un copil nu avea nevoie de prea mult confort material ca sa fie fericit. Inca din clasele primare mi-a placut scoala foarte mult, pentru ca imi dadea ocazia sa ma afirm", scrie Elena Udrea pe site-ul personal, citat de http://www.ziare.com/.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii