Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Americanii i-au pus Simonei Halep o întrebare delicată despre viaţa în România

ro

17 Mar, 2015 08:18 1900 Marime text
Simona Halep a avut parte de o întrebare delicată în timpul unei conferinţe de presă pe care a organizat-o la Indian Wells, turneu dotat cu premii în valoare de 6,1 milioane de dolari.

Jurnaliştii americani au întrebat-o pe Simona Halep dacă se gândeşte să se mute definitiv din România din cauza condiţiilor proaste, aşa cum au făcut alţi sportivi, conform Tennis Magazine, citat de ziare.com.

Simona Halep le-a transmis, totuşi, că această idee nu i-a trecut niciodată prin cap deoarece se simte foarte bine în ţara natală.

„Toată lumea mă sprijină şi foarte mulţi români vin să-mi vadă meciurile. România este o ţară mică şi nu avem prea mulţi jucători de top în acest moment. Pot spune că sunt precum un star. Toată lumea mă recunoaşte pe stradă peste tot în România. Nu este uşor, dar este drăguţ. Trebuie să mă bucur de acest moment, este cel mai bun din viaţa mea şi chiar vreau să le mulţumesc pentru că vin şi mă susţin", a declarat Halep.


Sursa: ziare.com
Sursa foto: gandul.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marian 17 Mar, 2015 14:28 bravo domnisoara bravo mult succes in continuare si sa speram la locul 2 mondial te iubim si iti tinem pumnii in continuare succes