Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi de mii de lei aplicate de polițiștii locali din Constanța în Mamaia și Satul de Vacanța. Ce nereguli au fost sancționate (galerie foto)

ro

25 Aug, 2018 10:35 1672 Marime text
La data de 24.08.2018, în intervalul orar 18.00-21.30, politiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat în Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanța pentru respectarea normelor legale în vigoare din domeniul activității comerciale, protecției mediului, ordinii publice  și siguranței traficului rutier.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța, au fost efectuate controale și verificări de specialitate la 10 operatori economici din zonele menționate anterior și legitimate 15 persoane fizice.

Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 37 de amenzi contravenționale, în valoare totală de 28.600 lei, prevăzute de: Legea Nr.12/1990 privind protejarea populație împotriva unor activități comerciale ilicite și de H.C.L Nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța. 

De asemenea, bunurile (636 de articole de îmbrăcăminte, jucării și articole pentru plajă) comercializate ilicit au fost confiscate de oamenii legii. Totodată, a mai fost constatată și comiterea unei infracțiuni de exploatare a minorului.

”În acest caz a fost solicitat un echipaj al DGASPC-ului și s -au întocmit actele  premergătoare predării secției de poliție competențe material și teritorial. Activități similare vor fi organizate în mod periodic, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în orașul Constanța” - au transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii