Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Amenințare cu bombă în Gara din Constanța

ro

30 Jan, 2016 17:14 3557 Marime text
 
În această seară un apel a pus pe jar mai multe echipaje de poliție și jandarmerie. O persoană ar fi amenințat că în Gara din Constanța ar fi amplasată o bombă. 

Imediat la fața locului s-au deplasat mai multe echipake specializate care au evacuat zona și au asigurat-o. 

Vom reveni cu informații. 
 

UPDATE 3, ora 18.20:


CFR Călatori informează că astăzi, în intervalul orar 16.30 - 17.45, din cauza unei alerte la numarul de urgență 112, de existența a unui bagaj suspect în Gara Constanța, locația a fost evacuată și închisă de către Poliție și Jandarmerie.   

Îmbarcarea și coborarea pasagerilor de la trenurile care circulau în acest interval orar s-a făcut, după recomandările Poliției, pe la cap de stație.    
Conducerea CFR Călători a luat decizia ca pasagerii care nu își cumpărasera bilet, să-și poată achiziționa legitimația de călătorie direct din tren, la tarif egal cu cel de la casa de bilete.


UPDATE 2, ora 18.10:

Autorul apelului care a alarmat autoritățile din Constanța se pare a fi un bărbat care a mai sunat și la sfârșitul anului trecut, la finalul lunii decembrie, când a motivat că îl necăjiseră rudele. 

 

UPDATE 1, ora 17.50:


Apelul anonim a fost primit la 112 Central, la ora 16.15.  
 
La fața locului s-au prezentat reprezentanți ai Poliției Transporturilor, SAS, o ambulanță, și pompieri.
 
Alarma s-a dovedit a fi falsă, iar cel ce a sunat la 112 pentru a face această „farsă” a fost identificat, urmând astfel să se ia măsurile legale. Potrivit primelor informații este vorba despre un bărbat.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ghhh 30 Jan, 2016 17:26 pai e o bomba la Gara... toti tiganii,bisnitarii ,cutitarii,drogatii,cersetorii,ghicitoarele,cainii vagabonzi,boschetarii,taximetristii penali,hotii de buzunare,pestii,curvele acolo se afla.