Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenințare cu bombă în finala unui show din Germania

ro

15 May, 2015 22:19 1658 Marime text
 
Finala show-ului TV „Germany's Next Topmodel" a fost întreruptă, aseară, din cauza unei ameninţări cu bombă, informează bbc.com, potrivit romanialibera.ro.

Spectacolul se defăşura la Mannheim şi era prezentat de top – modelul Heidi Klum. Cei 10.000 de spectatori care asistau la eveniment au fost evacuaţi din sală.

Emisiunea era difuzată la televiziune în direct. Potrivit presei internaţionale, prezentatoarea Heidi Klum şi ceilalţi membri ai juriului au fost primii care au părăsit sala, înainte de evacuarea spectatorilor.

Poliţia germană spune că ameninţarea cu bombă a fost făcută de o femeie, a cărei identitate a rămas necunoscută, prin intermediul unui apel telefonic. Forţele de ordine au cercetat ulterior un geamantan suspect care fusese abandonat în sala de concerte, dar nu au găsit nicio bombă.

Transmisiunea a fost întreruptă joi seară, în jurul orei locale 21.30, iar postul de televiziune ProSieben - care transmite "Germany's Next Topmodel" - a invocat iniţial o serie de motive tehnice.

La scurt timp după aceea, ProSieben a anunţat că emisiunea, una dintre cele mai populare din Germania, nu va mai fi difuzată.



Sursa: romanialibera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii