Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amendă de 20.000 de lei pentru plaja Argo Beach În atenţia ANPC - amplasarea şezlongurilor pe plajă (video)

ro

17 Jul, 2015 11:59 5363 Marime text
Marius Alexandru Dunca, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), continua controale demarate la agenţii economici de pe litoral.
 
Azi, inspectorii Comisariatului Judeţean Protecţia Consumatorilor Constanţa, coordonată de Marius Alexandru Dunca, a descins pe plajele din Mamaia.  De această dată se va verifica dacă agenţii economici respect condiţiile de amplasare a şezlongurilor pe plajă, dar şi suprafaţa alocată cearşafurilor.



UPDATE 3: ora 12.23

Şi a treia plajă verificată a fost amendată de Marius Alexandru Duncă, Ammos by Blue Beach, cu 20.000 de lei. Aici administratorii plajei au alocat cearşafurilor doar 5% din suprafaţa de nisip.  Mai mult, neregului au fost descoperite şi în bucătărie: produse neetichitate, produse expirate şi mâncare preparată de ieri. Pentru aceste nereguli, societatea a fost amendată cu 10.000 de lei.
La o verificare mai atentă, inspectorii OPC au descoprit şi că plaja funcţiona fără autorizaţie. Acest lucru a adus o amendă suplimentară de 10.000 de lei.

UPDATE 2, ora 12.14

Nu acest lucru se poate spune şi despre plaja Argo Beach, care a fost amendată de preşedintele ANPC cu 20.000 de lei, deoarece suprafaţa de plajă destinată cearşafurilor era de 2% şi nu de 30% aşa cum prevede legea.

UPDATE 1, ora 12.07

Prima oprire, Plaja Ipanera, unde comisarii CJPC nu au descoperit nereguli.

Citeste si:

Mâncare şi produse expirate: Plaja Ammos Blue Beach, amendată cu 30.000 de lei. Nu au are nici autorizaţie de funcţionare







Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii