Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambulanța care l-a transportat pe fotbalistul Patrick Ekeng a fost sigilată

ro

07 May, 2016 18:11 1332 Marime text
Se efectuează cercetări în cazul decesului fotbalistului Patrick Ekeng sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în cauză fiind dispusă începerea urmăririi penale in rem.
 
„Cu ocazia deplasării la fața locului, lucrătorii din cadrul Serviciului Omoruri au ridicat documentele medicale întocmite la spital, precum și unele documente legate de organizarea evenimentului sportiv. Totodată, în cursul zilei de sâmbătă, au fost solicitate documente relevante în cauză de la factorii implicați în desfășurarea meciului de fotbal pe parcursul căruia s-a produs incidentul", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București.
 
„Au fost atașate la dosarul cauzei înregistrări video ale incidentului. De asemenea, au fost solicitate și alte înregistrări ale unor camere de supraveghere instalate în zona incidentului. Au fost examinate criminalistic cele trei ambulanțe (aparținând unui serviciu privat) prezente la locul desfășurării meciului de fotbal, iar cea care l-a transportat pe jucătorul de fotbal la spital a fost sigilată, în vederea efectuării unor verificări suplimentare", se mai arată în comunicat.
 
Reamintim că fotbalistul a murit aseară, după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului dintre echipele Dinamo și FC Viitorul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii