Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a vorbit despre eliminarea vizelor

ro

11 Nov, 2015 23:45 1863 Marime text
 
Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a vorbit, astăzi, la Alba Iulia, cu privire la eliminarea vizelor pentru cetăţenii români, declarând că este „un subiect complicat”.
 
De asemenea, oficialul a transmis însă că „România merge în direcţia bună” în ceea ce priveşte reducerea numărului aplicanţilor cărora li se refuză viza.
 
Astfel, întrebat de jurnalişti, când ar putea românii să călătorească în SUA fără vize, Hans Klemm a răspuns că acesta este „un subiect complicat”, transmițând că eliminarea vizelor se va putea face în două moduri, „prin îndeplinirea condiţiilor de către ţara noastră sau prin schimbarea legislaţiei americane în acest domeniu”.
 
Hans Klemm a mai explicat că, în ceea ce priveşte îndeplinirea condiţiilor pentru eliminarea vizelor pentru cetăţenii români, „România merge în direcţia bună”, chiar dacă mai are criterii de atins cum ar fi, reducerea numărului aplicanţilor cărora li se refuză în prezent viza.
 
„Numărul aplicanţilor cărora li se refuză viza trebuie să ajungă la un anumit nivel. România merge în direcţia bună, însă nu a ajuns încă la acel nivel, nu a ajuns să îndeplinească condiţiile impuse. Poate este nevoie de puţin mai mult timp, dar, repet, România merge în direcţia bună”, a explicat oficialul, potrivit revistapresei.eu. 



Sursa foto: Facebook - U.S. Embassy Bucharest
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii