Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a inaugurat un alt raft american

ro

13 Sep, 2016 16:49 1648 Marime text
Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a inaugurat astăzi cel de-al nouălea Raft american la Biblioteca Judeţeană „Bod Péter” Covasna.
 
„Donaţia de astăzi completează colecţia de literatură americană a Bibliotecii Județene Bod Péter, cu intenţia de a găsi modalităţi prin care cetăţenii judeţului Covasna să afle mai multe şi să înţeleagă mai profund America şi pe americani”, a spus Ambasadorul Klemm la ceremonia de inaugurare, conform unui comunicat remis ZIUA de Constanţa.
 
Rafturile americane fac parte din programul de parteneriate cu biblioteci pe care l-a inițiat Ambasada SUA în România. Sunt prezente în Botoșani, Galați, Brașov, Sibiu, Drobeta Turnu-Severin, Arad, Brăila și Miercurea Ciuc.

Hans Klemm a declarat la o conferință de presă că în ultimele două zile, când a avut întâlniri cu oficialitățile din județele Covasna și Harghita, a obținut informații legate de viața economică și socială a zonei. Ambasadorul SUA a reafirmat că România se află „într-o poziție bună”, punctând că este important ca la alegerile parlamentare din acest an românii să voteze politicieni care să continue acest trend pozitiv.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii