Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:06 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Republicii Africa de Sud, vizită tehnică a navei Anghel Saligny, în Portul Constanța

ro

23 Jun, 2015 12:45 1074 Marime text
 
Ambasadorul Republicii Africa de Sud la București, Excelența Sa Thenjiwe Ethel Mtintso, a vizitat, astăzi, Portul Constanța cu scopul de a cunoaște oportunitățile pe care acesta le oferă pentru traficul de mărfuri, cu accent pe identificarea posibilității deschiderii unei linii regulate de transport între Portul Durban și Constanța.
 
Durban este cel mai mare port al Africii de Sud, având consolidată poziția de hub în regiune. În acest context, pentru Portul Constanța există un interes sporit vizând rolul său de poartă de est a Europei.


 
Împreună cu reprezentanții CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, diplomatul sud-african a urcat la bordul navei Anghel Saligny pentru o vizită tehnică, fiind interesat de terminalele din Portul Constanța, zonele cu potențial pentru investiții și conexiunea portului cu Canalul Dunăre-Marea Neagră.
 

Citește și 67 DE MINUTE DEDICATE COMUNITĂŢII, LA „ANDREI ŞAGUNA“. MUNICIPIUL CONSTANŢA SE VA ÎNFRĂŢI CU ORAŞUL DURBAN, DIN AFRICA DE SUD (GALERIE FOTO)
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii