Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Paul Brummell vine în vizită la Cernavodă

ro

28 Oct, 2015 09:24 1913 Marime text
 
Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti, Paul Brummell, va fi present astăzi și mâine la Cernavodă.
 
Prezența oficialului este programată la ora 15.30, iar vizita va începe la adăpostul de animale „Footprints of Joy”, unde se vor afla şi reprezentanţii altor organizaţii britanice, potrivit radioconstanta.ro. 
 
Paul Brummell se va afla la Cernavodă pentru a doua oară, după vizita prilejuită de inaugurarea adăpostului de animale în septembrie 2012.
 
Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti va efectua o vizită la sediul Primăriei, unde se va întâlni cu oficialii administraţiei locale.
 
În cadrul întâlnirii vor fi abordate subiecte referitoare la proiectele aflate în derulare între Marea Britanie şi România, posibile înfrăţiri între oraşul Cernavodă şi alte oraşe de pe teritoriul englez, dar şi propuneri de colaborare care ar putea duce la exploatarea potenţialului Dunării, pe raza localităţii şi nu numai, conform aceleiași surse.  

Mâine, ambasadorul Paul Brummell va vizita Centrala Nucleară, unde va participa la discuţii cu membrii conducerii unităţii şi ai Societăţii Naţionale Nuclearelectrica.



Sursa foto: paginaeuropeana.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii