Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Paul Brummell – „Marea Britanie este alături de România”

ro

06 Nov, 2015 21:12 1456 Marime text
Paul Brummell, ambasadorul britanic la București, a declarat, astăzi, că discută cu autoritățile române pentru a stabili în ce măsură Marea Britanie în cazul incendiului din clubul Colectiv.
 
„Marea Britanie este alături de România în acest moment foarte dificil. (...) Am avut astăzi o întâlnire cu domnul ministru şi suntem în strânsă legătură cu autorităţile din România pentru a vedea cum să venim în ajutor. (...) Suntem foarte conştienţi de imensa bunăvoinţă printre doctorii britanici de a oferi suport României. Cred că aşteptăm o cerere formală de la România, în legătură cu felul în care putem ajuta cel mai bine pacienţii", a declarat Paul Brummell într-o conferinţă de presă, potrivit b1.ro.
 
„Premierul nostru a menţionat în această săptămână în Parlament că a fost încântat să audă de vizita doctorului Pape, şi-a exprimat condoleanţele în legătură cu evenimentele tragice de vineri noaptea şi a amintit de intenţia Marii Britanii de a ajuta şi am făcut asta prin monitorizarea capacităţii pe care o avem în Marea Britanie. (...) Trebuie luate o serie de decizii clinice aici în legătură cu pacienţii care pot călători, care pacienţi ar beneficia de pe urma acestui lucru. Aşteptăm că auzim răspunsul", a mai declarat ambasadorul britanic.
 
Sursa foto: evz.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii