Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Hans Klemm, în vizită la locul tragediei de la "Colectiv"

ro

01 Nov, 2015 12:34 1589 Marime text
Ambasadorul american la Bucureşti, Hans Klemm, a vizitat locul tragediei de vineri seara şi a declarat că se simte profund îndurerat, alături de soţia sa, după această întâmplare. Totodată, Hans Klemm a transmis condoleanţe familiilor îndoliate: "Eu şi soţia mea suntem foarte îndureraţi. Transmitem condoleanţele noastre familiilor, rudelor, prietenilor şi celor care i-au cunoscut pe toţi cei care şi-au pierdut vieţile vineri seară".
Dilomatul şi-a exprimat tristeţea faţă de tragicul eveniment, aducând un buchet de flori în faţa clubului Colectiv în memoria victimelor.
El a vrut să afle şi care este situaţia în acest moment a victimelor incendiului produs vineri seară în club "Colectiv".
Ambasadorul Klemm a amintit cu această ocazie că şi Statele Unite s-au confruntat cu o situaţie similară acum câţiva ani, când 100 de oameni au murit în condiţii asemănătoare: "Sunt foarte întristat de tragedia care s-a produs aici vineri seară. După cum ştiţi, din păcate este îngrozitor de asemănătoare cu un eveniment care s-a produs în Statele Unite în urmă cu 12 ani. În Statele Unite au murit mult mai mulţi oameni. 100 de oameni. Dar asemănarea este înfricoşătoare. Au fost circumstanţe foarte asemănătoare. Sunt îndurerat, este îndurerată Ambasada mea, pentru că atât de mulţi români tineri, atât de mulţi tineri şi-au pierdut viaţa vineri seară. Americanii îşi amintesc de evenimentele de acum 12 ani şi sunt îngroziţi de asemănările cu ceea ce s-a întâmplat aici, la Bucureşti, vineri noapte".
În februarie 2003, un incendiu la clubul Station Warwick din Rhode Island, în Statele Unite, a omorât 100 de persoane şi a rănit peste 200. Artificiile folosite de o formaţie de muzică au aprins spuma inflamabilă din interiorul clubului.



Sursa foto: facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii