Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasada SUA la București- „Militarii români, cei mai buni dintre cei buni!”

ro

21 Oct, 2015 19:04 1345 Marime text
 
Militarii Armatei României au câştigat astăzi, la Buftea, turneul „Împreună pentru România”, organizat cu ocazia sărbătoririi Zilei Armatei României, la 25 Octombrie.
 
În cadrul competiţiei au participat loturile de fotbal ale Ministerului Apărării Naţionale, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Jandarmeriei Române şi o echipă americană formată din militarii dislocaţi la Mihail Kogălniceanu.
 


Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, Otilia Sava, a mulţumit organizatorilor şi tuturor participanţilor pentru spectacolul oferit şi i-a felicitat pe militarii noştri pentru rezultatul obţinut.
 
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a bucurat de prezenţa militarilor americani la turneul organizat la Buftea şi de faptul că militarii români au câştigat această competiţie.
 
Turneul militar de fotbal „Împreună pentru România” a fost organizat de Ministerul Apărării Naţionale în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal şi s-a desfășurat în sistem grupă, pe teren sintetic, 6 contra 6, 15 minute repriza.
 
„Felicitări militarilor ‪‎români pentru câştigarea turneului de ‪‎fotbal «Împreună pentru România» dedicat Zilei Armatei! Şi felicitări infanteriştilor marini americani de la baza Mihail Kogalniceanu pentru participare.!”, a fost mesajul Ambasadei SUA la București, continuând că a fost un turneu dificil. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii