Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta “Am vrut să merg cu mama la DNA. Nu voiam să aibă impresia că e singură sau că mă feresc”

ro

08 Mar, 2015 20:50 1034 Marime text
Premierul Victor Ponta a declarat, în această seară, la România TV, că a vrut să o însoţească pe mama lui, Cornelia Naum, la DNA Ploieşti, când a fost citată la audieri, însă aceasta l-a refuzat. 

"I-am spus că merg cu ea la DNA, nu voiam să aibă impresia că e singură sau că mă feresc. Ca de fiecare dată, ea a fost mai puternică şi mi-a zis: «Stai acasă, că o să înceapă toată propaganda băsistă, cum influenţezi tu justiţia. Mă descurc eu foarte bine, nu am nevoie».

Şi cu siguranţă a făcut-o. Nu vreau să sune hazliu, dar cred că sunt fiul mamei mele cu mult înainte de a fi prim-ministru şi o să mai fiu cu mult după ce nu o să mai fiu prim-ministru. Mama mea e cu mult înaintea funcţiei de prim-ministru. I-am spus "Ai un moment în care te simţi nedreptăţită, vin cu tine", dar mi-a spus că nu are nevoie", a spus Victor Ponta.

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a fost audiată joi la DNA Ploieşti în dosarul privind fraudarea de fonduri europene, în care este arestat cumnatul premierului, Iulian Herţanu.

Sursa foto: psnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii