Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diaconu „Am văzut că PNL și UDMR, dar și Ponta cu Iohannis vor neapărat să luăm imigranți în România”

ro

03 Sep, 2015 21:34 1156 Marime text
 
Liderul Partidului România Unită (PRU), deputatul Bogdan Diaconu, s-a arătat revoltat de susținerea politicienilor români de prim-rang a prevederii UE prin care fiecare țară membră trebuie să primească un număr de imigranți, relatează B1 TV. 

160.000 de mii de imigranți vor fi împărțiți între 25 de țări, scrie DailyMail. Potrivit documentului prezentat de jurnaliștii britanici, România este una dintre ţările care va primi cei mai mulţi refugiaţi – 6.937 de persoane. (Detalii AICI)

În acest context, Diaconu le propune celor care susțin măsura UE să îi ia pe refugiați acasă sau să-i cazeze la Palatul Cotroceni și Palatul Victoria.

„Am văzut că PNL și UDMR, dar și Ponta cu Iohannis vor neapărat să luăm imigranți în România că așa zice UE. Eu zic să-i ia domnii de la PNL și de la UDMR acasă la ei. Sau să fie cazați la Palatul Victoria și la Palatul Cotroceni!

ULTIMA ORĂ: UE ne-a stabilit și rația de imigranți pe care ni-i trimite așa cum primeam alimentele pe cartelă în comunism: 7.000 la număr. Deocamdată...", scrie deputatul pe Facebook. 



Sursa: B1 TV
Sursa foto: reportervirtual.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii