Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eugen Nicolaescu, audiat la DNA „Am dat declaraţii în dosarul preşedintelui CJ Ialomiţa“

ro

04 Mar, 2015 15:06 1728 Marime text
Fostul ministru al Sănătăţii Eugen Nicolăescu a fost audiat, astăzi, la DNA în calitate de martor în dosarul în care preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Ialomiţa, Silvian Ciupercă, este arestat preventiv pentru fapte de corupţie, informează ziare.com.

La ieşirea de la audieri, vicepreşedintele PNL a lămurit că a fost chemat la DNA pentru a da explicaţii în legătură cu un control efectuat, în 2014, de către Ministerul Sănătăţii la Spitalul Judeţean Ialomiţa.

În acest context, Silvian Ciupercă (PSD) este acuzat că, după efectuarea controlului, l-a determinat pe un angajat al Ministerului Sănătăţii să falsifice raportul în favoarea să.

„Este vorba despre dosarul preşedintelui Consiliului Judeţean Ialomiţa. A trebuit să dau declaraţii despre un control dispus la Spitalul Judeţean, în ianuarie 2014, însă rezultatele au venit după ce eu am plecat din minister. A trebuie să explic de ce s-a făcut controlul, la solicitarea cui, dacă s-au respectat procedurile", a declarat Nicolăescu, adăugând că nu ştie „ce s-a găsit acolo şi ce s-a făcut ulterior".


Sursa: ziare.com
Sursa foto: stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii