Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta “Am avut sute de plângeri penale în cariera mea. Una singură m-a înfuriat”

ro

08 Mar, 2015 22:31 1258 Marime text
Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat, în această seară, la Românai Tv, că, împotriva sa au fost depuse sute de plângeri penale de când a intrat în politică, dar că nu se teme de o eventuală anchetă. El spune că s-a consultat cu toate instituţiile statului înainte de a lua decizii importante.

"Teamă nu îmi este, ştiu foarte bine că mereu am respectat legea şi m-am consultat cu toate instituţiile statului înainte de a lua decizii importante. De când fac politică am avut sute de plângeri penale", a spus Ponta la România TV.

El a adăugat că o singură plângere penală din cariera sa l-a "înfuriat". Aceasta e cea formulată în campania electorală de anul trecut de către vicepreşedintele PNL Ludovic Orban împotriva soţiei sale.

Orban a arătat atunci că Ponta şi soţia acestuia, Daciana Sârbu, au încălcat flagrant legislaţia privind incompatibilităţile şi conflictul de interese prin faptul că nu au trecut în declaraţiile de avere bunurile celuilalt, Orban susţinând că acest lucru este infracţiune şi că va sesiza ANI şi Parchetul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii