Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alteța Sa Regală Principesa Maria, în vizită la Cumpăna, județul Constanța (galerie foto)

ro

19 Jan, 2019 18:18 2417 Marime text
Vineri, 18 ianuarie 2019, Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat comuna Cumpăna.

Principesa Maria s-a aflat în municipiul Constanța, unde a luat parte la aniversarea Colegiului Național „Mihai Eminescu”, la o sută de ani de la înființare.

În a doua parte a zilei, Alteța Sa Regala a vizitat Centrul de Îngrijire pentru copii tip „After School” din comuna Cumpăna unde a fost întampinată de viceprimarul comunei Neagu Florin, președintele Asociatiei Pentru Dezvolta Comunitara Cumpana – preot paroh Soare Ion, coordonator Serviciu SPAS Cumpana – Bumb Cristina, directorul Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” – Nutu Monica alaturi de copii si locuitori ai comunei Cumpana.

Centrul de Îngrijire se află într-un program de investiție în mediul rural 2018-2019 al Asociației pentru Dezvoltare Comunitară (A.P.D.C.) Cumpăna, finanțat de Fundația Principesa Margareta a României și Fundația Vodafone România.

În cadrul acestui program se desfășoară un proiect de tip „Școală dupa Școală” unde sunt implicați peste 40 de copii din comuna Cumpăna.

Centrul oferă consiliere vocațională copiilor selectați, consiliere psihosocială părinților sau tutorilor copiilor, ateliere de creație, atât în scopul dezvoltării creativității, cât și în scopul cunoașterii și respectării tradițiilor locale, schimburi de experiență, participarea la expoziții de creație artistică și culturală, competiții, activități sportive, concursuri la diverse discipline școlare, precum și instruirea persoanelor implicate în desfășurarea activităților destinate copiilor.

Sursa foto: Primăria Cumpăna 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii