Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aleşii PSD, împotrivă Alocaţiile copiilor, dublate

ro

20 May, 2015 20:36 1315 Marime text
 
Copiilor români, şi aşa printre cei mai săraci din Europa, li s-a făcut puţină dreptate. La propunerea liberalilor, deputaţii au decis că alocaţiile de stat să crească de la 42 la 84 de lei.
 
Decizia i-a luat prin surprindere pe aleşii puterii, care nu susţineau majorarea, dar au lipsit de la şedinţa. "Ca părinte mă bucur, dar nu ştiu dacă anul viitor vom avea bani pentru a plăti", a spus premierul Victor Ponta, citat de stirileprotv.ro.
 
Pe motiv că nu sunt bani, aleşii PSD nu au susţinut ideea, dar nici au fost destui în sala pentru a se opune. Ba mai mult, unii au votat favorabil fără să îşi dea seama, mai arată sursa citată.
 
De altfel, imediat după ce şi-au dat seama de greşeală, PSD-iştii au cerut să se strige catalogul de prezenţa, astfel încât să câştige timp pentru a-şi aduna colegii la lucru.
Potrivit unor surse, social-democraţii au căutat diverse modalităţi de a respinge, totuşi, documentul în aceeaşi şedinţa. În cele din urmă, de teama unor critici dure din partea electoratului, şi-au asumat şi ei deznodământul.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii