Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

All inclusive pe litoralul românesc

ro

13 May, 2012 18:08 1496 Marime text

La 2 săptămâni de la debutul programului special "Litoralul pentru toți", s-a lansat și opțiunea de all inclusive pentru cei care vor să meargă la mare prin intermediul acestui proiect.

Doar 3 unități hoteliere fac posibil acest lucru, tariful perceput turistului fiind de 695 de lei de persoană pentru un sejur de 5 nopți. Ce are inclus turistul în acest tarif? Toate cele trei mese, servite în regim bufet (bucătărie românească și tradițională), băuturi, accesul gratuit la locurile de joacă pentru copii, piscină, sezlonguri și umbrele de plajă. Programul oferă facilități și pentru copii: gratuitate pentru micuții până la 7 ani, respectiv 50% reducere pentru copiii între 7 și 12 ani.

Hotelurile la care se poate rezerva un concediu all inclusive sunt Minerva Family Club, Dorna - ambele clasificate la 3 stele -, respectiv Modern, clasificat la 4 stele.

Perioada de sejur aferentă opțiunii se derulează între 27 mai și 23 iunie. "Continuăm campania de imagine -o nouă atitudine în turism - cu lansarea, în premieră, a opțiunii all inclusive la programul nostru. De data aceasta susținem hotelierii care lansează oferte all inclusive pe litoral. Sunt convinsă că anul acesta reușim să creștem în continuare, ca număr de turiști, ca imagine, calitate a serviciilor", a declarat Corina Martin, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism

 http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/all-inclusive-pe-litoralul-romanesc-166174.html

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii