Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Gorghiu, despre Victor Ponta Când fratele președintelui era anchetat, i-a cerut demisia

ro

17 Feb, 2015 20:35 1153 Marime text
Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, astăzi, invitată la emisiunea „Butonul de Panică”, difuzată de B1Tv, că premierul Victor Ponta era foarte vehement atunci când fratele fostului președinte Traian Băsescu era anchetat, cerându-i fostului șef de stat demisia.

Declarațiile Alinei Gorghiu vin în contextul perchezițiilor  pe care procurorii DNA Ploiești le-au efectuat, astăzi, la firmele deținute de mama, sora și cumnatul premierului Victor Ponta. 

„Aplecarea asta către justiție a premierului Victor Ponta nu e nouă. A fost pe treptele Tribunalului Argeș apărându-l pe președintele CJ Argeș de atunci, domnul Nicolae. Vorbim de o succesiune amplă de momente. E o dualitate amplă de mesaj pe care am avut curiozitatea astăzi să o caut pe internet.
În ciuda faptului că mi-am făcut un obicei să nu comentez cazuri care sunt în desfășurare, la momentul la care fratele președintelui Traian Băsescu a fost reținut a avut un discurs foarte solemn și îi cerea președintelui să demisioneze pentru că e necesar un sacrificiu personal când e vorba despre un interes public”, a declarat Alina Gorghiu.


„Gura păcătosului adevăr grăia”, a continuat Gorghiu, comentând afirmația lui Ponta de la momentul respectiv.


Sursa: b1.ro
Sursa foto: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii