Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:41 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Gorghiu consideră că un buget mai mare pentru educație este o investiție

ro

14 Sep, 2015 11:10 689 Marime text
 
Copreședintele PNL Alina Gorghiu, consider că un buget mai mare pentru educație nu înseamnă o cheltuială în plus, ci dimpotrivă, înseamnă o investiție cu sută la sută șanse de câștig pentru România.
Acest lucru l-a spus pe pagina personal de Facebook, având în vedere că toate țările dezvoltate au mizat pe educație și au devenit performante.
 
„Prima zi din noul an școlar este o zi specială pentru fiecare. Pe lângă emoțiile acestei zile, există însă și multe griji, pe care copiii nu trebuie să le simtă, iar părinții și dascălii să nu le mai aibă. Majorarea bugetului pentru Educație, până la 6% din PIB și modernizarea învățământului românesc trebuie să fie priorități zero ale statului român. Un buget mai mare pentru educație nu înseamnă o cheltuială în plus, înseamnă o investiție cu sută la sută șanse de câștig pentru România. Toate țările dezvoltate au mizat pe educație și au devenit performante. Vă doresc tuturor succes în noul an școlar și să vă bucurați de fiecare reușită a copiilor și elevilor dumneavoastră!”, a scris Alina Gorghiu astăzi pe pagina personală de Facebook.
Sursa foto: erdely.ma

Ti-a placut articolul?

Comentarii