Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Bica a cedat din punct de vedere psihic

ro

02 Oct, 2015 08:28 1952 Marime text
Laura Voicu, avocatul fostei șefe a DIICOT Alina Bica, a declarat despre această la România TV că „a cedat din punct de vedere psihic", apărătoarea temându-se că ar putea încerca să-şi pună capăt zilelor.

Alina Bica ar fi refuzat să îşi vadă familia de mai bine de o lună. Fosta şefă DIICOT a fost transferată, joi, la Penitenciarul Târgşor, lucru care ar fi afectat-o. „Daca îşi pune în cap să se omoare, se omoară. Au terminat-o din punct de vedere profesional, uman. Asta probabil e ultima treaptă. Eu încerc să o fac să înţeleagă că trebuie să lupte. Azi am vorbit cu doamna Bica înainte de a ajunge la Târgşor, a plecat la 11, a fost transferată într-o dubă cu două persoane dependente de heroină",a declarat la România TV avocata Laura Voicu.

Alina Bica are pe numele său trei dosare penale. Recent, fosta șefă a DIICOT, alături fostul șef al ANAF Șerban Pop, au fost trimisă în judecată de DNA, în cel de-al treilea dosar în care sunt acuzați că au luat mită pentru clasarea unui dosar în care era implicat omul de afaceri Horia Simu.

Sursa foto: www.evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii