Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul ministru al Transporturilor şi un consilier personal la cabinet ministru şi-au deschis firmă de studiere a pieţei

ro

23 Nov, 2014 17:05 2900 Marime text
În Monitorul Oficial al României, partea a IV-a, numărul 7067/21.XI.2014, s-a publicat faptul că în baza cerererii din 8 septembrie şi a actelor doveditoare, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea societăţii comerciale Insight Atelier SRL. Domeniul principal de activitate îl constituier activităţile de studiere a pieţei şi de sondare a opiniei publice cu un capital privat autohton în valoare de 200 de lei.

Fondatorii sunt Alexandru Nazare şi Vlad-Ioachim Haţieganu. Ambii au câte 10 părţi sociale fiecare şi câte 50% cota de participare la baneficii şi 50% cota de participare la pierderi.

Administratorul societăţii este Vlad-Ioachim Haţieganu pe o durată de doi ani, mandatul său va expira pe 15 septembrie 2016.

Alexandru Năzare este fostul ministru al Transporturilor ce a făcut afirmaţii despre Portul Constanţa şi Radu Mazăre în numărate rânduri. Reamintim că în mai 2014 a declarat în direct la B1 TV că „Portul (n.r. Portul Constanța) este un obiectiv strategic, de securitate națională. Nu poți să-ți bați joc de el și de dezvoltarea lui și de constănțeni, să știi că i-l dai lui Mazăre să se plimbe cu carul alegoric prin Port”. Sau o altă declaraţie memorabilă a fost în octombrie 2012 când a precizat faptul că „În loc să avem o viziune pentru dezvoltarea portului, vom avea o nouă «vacă de muls» pentru carnavalurile edilului constănţean".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii