Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Nazare renunță la șefia PNL Brăila

ro

14 Dec, 2014 16:42 2601 Marime text
 
Deputatul de Brăila Alexandru Nazare a anunțat că și-a dat demisia din funcția de co-președinte al organizației județene a PNL. Nazare și-a motivat decizia prin faptul că membri ai fostului PNL au ales să rămâna la guvernarea locală alături de PSD, scrie paginadepolitica.ro.

„Mi-am depus demisia din funcţia de co-preşedinte PNL Brăila. Încă din octombrie 2012, când mi-am asumat conducerea PDL Brăila într-un moment foarte dificil pentru această organizaţie, am pledat pentru nevoia construirii unei opoziţii puternice de dreapta la Brăila, o opoziţie care să nu facă compromisuri cu PSD şi care să ofere o alternativă credibilă şi solidă la administraţia roşie a Brailei”, a declarat Nazare, într-un comunicat citat de Info Brăila.

Fostul ministrul al Transporturilor și-a exprimat speranța că noul PNL, creat prin contopirea PDL și PNL, ar putea să devină primul partid din România și din Brăila. El a precizat că își va păstra funcțiile de membru de partid și deputat în Parlamentul României, relatează paginadepolitica.ro.

Sursa: paginadepolitica.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii