Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Manda a demisionat din funcţia de vicepreşedinte a Consiliului Județean al Elevilor Constanța

ro

06 Oct, 2014 09:31 2194 Marime text
Ca urmare a inițierii procesului electoral pentru alegerea conducerii Consiliului Județean al Elevilor Constanța, Constantin - Alexandru Manda și-a prezentat demisia din funcția de vicepreședinte al CJE Constanța, funcție pe care a ocupat-o începând cu 19 ianuarie 2013 și până în prezent.

Motivul demisiei acestuia este acela că nu dorește să fie acuzat de vicierea alegerilor pentru noua conducere a CJE Constanța, în condițiile în care va candida pentru președinția liceului în care studiază, iar ulterior pentru o funcție în noua conducere a CJE Constanța. Astfel, Biroul Executiv a luat act de demisia acestuia, aceasta fiind înregistrată cu numărul 131/05.10.2014.

De asemenea, în urma deciziei instanței de contencios-administrativ din cadrul Curții de Apel Constanța prin care aceasta constată faptul că Consiliul Național al Elevilor nu este parte a unei autorități publice, având doar relații de parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, procesul dintre CJE Constanța și CNE a încetat, fără a se putea judeca fondul cauzei.

Având în vedere faptul că toți ceilalți membrii ai Biroului Executiv ai CJE Constanța nu mai doresc ocuparea funcțiilor, domnișoara Luana-Naomi Ghereben a fost desemnată pentru a superviza activitatea CJE Constanța până la alegerea unei noi conduceri și pentru supervizarea organizării și desfășurării conforme a alegerilor din cadrul Consiliului Județean al Elevilor.

„Am decis să îmi prezint demisia din conducerea CJE Constanța în primul rând deoarece doresc să candidez pentru funcția de președinte din liceul în care studiez, precum și pentru președinția CJE Constanța. Consider că este important ca toți potențialii candidați pentru o funcție în conducerea CJE Constanța să aibă condiții și șanse egale de câștig. Le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat în ultimii aproape doi ani, cât am deținut funcția de vicepreședinte CJE, pentru susţinerea şi sprijinul acordat. Îmi propun ca această campanie să fie cât mai activă și să ducă la o creștere a gradului de implicare a elevilor în alegerea reprezentanților județeni. Îi asigur pe toți elevii constănțeni că voi continua să lupt pentru interesele noastre, indiferent din ce poziție, având mereu ambiția să lupt pentru respectarea drepturilor noastre, ale elevilor.” - Constantin - Alexandru Manda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii