Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandra Stoleru din Constanța, despre incendiul din Bamboo. „Actul meu de eroism a fost normal”

ro

28 Jan, 2017 20:08 2854 Marime text
Incendiul din clubul Bamboo din Capitală s-a produs pe 21 ianuarie. Din fericire, toţi cei aflaţi în local în momentul izbucnirii flăcărilor au fost evacuaţi în câteva minute şi chiar dacă mai multe persoane au ajuns la spital cu diferite leziuni căpătate în goana pentru a scăpa de flăcări sau cu intoxicaţii cu fum, nu s-a pierdut nicio viaţă.

O singură persoană a ajuns la Terapie Intensivă, iar aceasta este o angajată a clubului care a şi ieşit ultima din localul cuprins de flăcări, după ce s-a asigurat că toată lumea a ieşit în siguranţă.

Citește și 

Florin Chilian. Nimic despre Alexandra. Eroina de la Bamboo. Alexandra este din Constanța. A salvat multe vieți

Alexandra Stoleru, eroina din clubul Bamboo, a povestit la România TV ce a simţit în acele momente de panică din noaptea incendiului.

„Sunt mult mai bine şi totul va reveni la normal. Actul meu de eroism a fost normal, de a evacua până la ultima persoană, fără niciun rănit. Eram alături de colegi şi ospătari, eram liniştiţi, încercam să nu agităm. Au ieşit toţi, datorită eforturilor noastre. Nu ştiu şi nu dau niciun comentariu de la ce a luat foc, nu ştiu şi nu pot să dau declaraţii. A fost totul în regulă, eu mi-am revenit, lucrurile încep să ia amploare şi se vor rezolva. Totul a fost ok la Bamboo, am protejat şi protejăm pe toată lumea când intră la noi în club, ca la mine în casă", a spus Alexandra.


Sursa foto: Facebook Alexandra Stoleru


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii