Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandra Stan aruncă bomba! "L-am iertat pe Marcel! Nu vreau să intre la puşcărie! Asta-i viaţa!"

ro

18 Jun, 2013 07:56 1702 Marime text
Alexandra Stan a ajuns la spital cu vânătăi şi ochiul umflat, după ce a fost bătută de managerul ei Marcel Prodan, pe marginea unui drum naţional din Constanţa.
Totul a pornit de la bani când artista a vrut să ştie care sunt sumele pe care ea le câştigă. Cântăreaţa spune că l-a iertat pe cel care a desfigurat-o şi că nu ar vrea să-l bage la puşcărie pentru ca ea nu este genul de om care "muşcă mâna care a hrănit-o".
"Marcel imi spunea că sunt o ţărancă proastă, o săracă pe care a luat-o de pe străzi şi a făcut-o om şi că eu nu vreau să fac canto, dar eu d-aia mă dusesem la studio în ziua în care m-a batut, să cânt. Eu i-am permis prea multe, i-am acordat incredere 100%, am fost maleabila si permisiva. I-am permis sa se comporte cu mine ca si cum as fi angajata lui. Imi spunea ce sa vorbesc, cum sa ma imbrac. Violent verbal a fost de mai multe ori, dar nu si fizic. Sunt urata acum si sufar din cauza asta. M-am lovit si cand am cazut si m-a lovit el si la rinichi si mi-a fost frica pentru ca am un singur rinichi. Am muncit foarte mult pana acum pentru imaginea mea ca d-aia am ajuns sa am 47 de kilograme, nu vreau sa mi se strice imaginea dintr-o iesire nervoasa de-a lui. La un moment dat imi venea sa dau si eu, dar nu mai aveam putere, eram ca un caine turbat. M-a dezamagit total, am crezut ca e un alt om"a spus Alexandra la WOWbiz.
Sursa: wowbiz.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii