Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alex Cicâldău, jucător al Academiei Hagi a marcat o „dublă” pentru România U19

ro

30 Jan, 2016 23:39 2761 Marime text
 
Echipa naţională U19 a României a susţinut un meci amical în cadrul turneului de pregătire pe care-l întreprinde în Cipru. Jucătorii pregătiţi de Andrei Spier au dispus cu 4-0 (4-0) de echipa U21 a clubului rus Rubin Kazan, scrie academiahagi.tv.
 
Primele două goluri ale partidei au fost marcate de jucătorul Academiei Hagi, Alexandru Cicâldău, în minutele 12 şi 15. Celelalte goluri au fost înscrise de Patrick Petre 38 şi Marius Chelaru 45.
 
Pentru România U19 au mai evoluat și alţi doi componenţi ai Academiei Hagi. Este vorba despre Victor Rogoza şi Cristian Ene. Toţi cei trei jucători dobrogeni au fost titulari ţi au jucat până în minutul 55. Din lot mai face parte un alt jucător al Academiei Hagi, Dan Panait, care nu a putut evolua.
 
Naţionala U19 a României va evolua în grupa a treia a Turului de Elită găzduită de Austria, în perioada 24-29 martie 2016. România le va avea ca adversare pe Cehia, Slovacia şi echipa ţării gazdă, Austria. Cele şapte câștigătoare ale grupelor din Turul de Elită vor fi prezente în ultima fază a competiției, alături de Germania, ţara organizatoare a EURO U19, conform aceleiași surse.
 
 
Sursa foto: academiahagi.tv
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii