Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alex Chipciu, după victoria din Armenia – „Trebuie să câștigăm și în Kazahstan pentru a păstra șanse la calificare“

ro

09 Oct, 2016 07:57 1489 Marime text
Fotbalistul Alexandru Chipciu a declarat aseară, după victoria primei reprezentative a României cu Armenia (5-0), că toți jucătorii echipei naționale trebuie să rămână concentrați și să câștige și meciul din 11 octombrie din Kazahstan pentru a păstra șanse la calificare.
 
"Nu știu dacă ne gândeam înainte de meci că o să câștigăm cu 5-0, dar e important că am fost concentrați pe tot parcursul jocului. Chiar dacă pare ușor când ai un penalty și un jucător eliminat de la adversari în primele minute, important e că am rămas concentrați și ne-am făcut treaba până la capăt. Și la meciul cu Muntenegru băieții care au intrat și-au dorit mult victoria... dacă aveam acum și acele puncte era mult mai bine, dar nu mai avem ce face. Trebuie să câștigăm și în Kazahstan pentru a avea în continuare șanse la calificare", a spus Chipciu la TVR.
 
Fotbaliștii naționalei trebuie să se adapteze la ninsoarea care se anunță la ora partidei din Kazahstan, este de părere Chipciu. "Am auzit că va ninge în Kazahstan când vom ajunge acolo... Cred că o să fie greu, dar trebuie să ne adaptăm. Și în seara asta poate a părut frumos terenul, dar pentru mine a fost incredibil de greu. Se rupea foarte mult și toți alunecam", a adăugat Alexandru Chipciu, autorul unui gol în partida de la Erevan.
 
Echipa naționala de fotbal a României a învins reprezentativa Armeniei cu scorul de 5-0 (4-0), sâmbătă, la Erevan, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Golurile au fost marcate de Bogdan Stancu (4 — penalty), Adrian Popa (10), Răzvan Marin (12), Nicolae Stanciu (29) și Alexandru Chipciu (59).
 
În următoarea partidă din cadrul preliminariilor CM 2018, selecționata României întâlnește marți, 11 octombrie, în deplasare, reprezentativa Kazahstanului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii