Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Alertă pe Dunăre, în zona Cernavodă. O persoană a căzut de pe o barjă în apă. Pompierii, chemați în ajutor

ro

16 Jan, 2019 09:37 2449 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați în această dimineață să intervină în zona Cernavodă. 

Din primele informații o persoană a căzut în Dunăre de pe o barjă la km 298. 

La fața locului sunt pompieri din cadrul Detașamentului Cernavodă cu o barca, scafandrii ISU împreună cu echipaje ale Gărzii de Coastă. 

UPDATE. 

Potrivit IPJ Constanța, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui RĂDUNEL DRĂGHICI, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Galați.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 15 ianuarie a.c., acesta a ar fi căzut în apele fluviului Dunărea în timp ce se afla pe o barjă în dreptul localității Cernavodă.

SEMNALMENTE

Înălţime 1,70 m, constituție atletică, păr blond, ochi albaștri. La data dispariției era îmbrăcat cu cu o geacă bleumarin inscripționată NAVROM, pantaloni de fâș negri, bocanci negri și fes negru.

”Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secția Regională Poliție Transporturi Constanța, tel. 0241/ 665001 sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005” - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța 

Sursa foto: ISU Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii