Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Alertă la Olănești. Acoperişul unui hotel a fost cuprins de flăcări. Aproximativ 200 de persoane au fost evacuate

ro

15 Oct, 2017 17:29 1508 Marime text
Acoperişul unui hotel din staţiunea vâlceană Olăneşti arde de aproximativ o oră şi jumătate, iar cele 200 de persoane aflate în clădire au fost evacuate de angajaţii unităţii ori au ieşit singure, au anunţat, duminică după-amiază, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea citați de Agerpres.ro. 
 
Potrivit sursei citate, la sosirea pompierilor, incendiul se manifesta pe aproximativ 200 de metri pătraţi la acoperişul şi mansarda corpului B a hotelului.
 
Intervin echipaje de pompieri din cadrul ISU Vâlcea cu două autospeciale şi echipe de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Olăneşti. Nu sunt victime.


UPDATE: 

Incendiul izbucnit duminică după-amiază la un hotel din Olăneşti a fost stins de pompieri după o intervenţie de aproximativ două ore, în jurul orei 17,00, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.
 
Potrivit sursei citate, cauza probabilă a izbucnirii flăcărilor este un scurt circuit electric generat de siguranţele necorespunzătoare.
 
Incendiul a afectat acoperişul şi mansarda unui corp de clădire aparţinând unităţii hoteliere, acolo unde se manifestau flăcările la sosirea echipajelor ISU Vâlcea. La intervenţie au participat şi echipe locale de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Olăneşti.
 
În momentul în care a izbucnit incendiul, în hotel se aflau circa 200 de persoane care au ieşit singure sau au fost evacuate de angajaţii unităţii. Nu au fost victime.

Sursa: Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii