Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Alertă la Constanța. O vulpe polară a evadat de la Microrezervația Constanța. Unde a fost văzută ultima dată

ro

14 Feb, 2018 09:32 2061 Marime text
O vulpe polară a evadat în această noapte de la Microrezervația din Constanța. 

Apelul a fost făcut pe Facebook de reprezentanții Microrezervației care au cerut sprijinul cetățenilor pentru a-i da de urma animalului. 

”Azi noapte, una dintre vulpile polare rezidente a evadat din Microrezervatie Constanta. Ultima data a fost văzută in jurul orelor 05.30 in zona Dacia. Orice informație primită de la voi este prețioasă.
E nepericuloasă, blândă dar bineînțeles speriată. Dacă aveți informații puteți suna la nr de tel 0755348317. Veronica Antonie Sef Secție Microrezervatie. Mulțumim!” - este mesajul postat pe Facebook. 

UPDATE. 

Adrian Bîlbă a declarat că vulpea a săpat un tunel pentru a ajunge la un pescăruș rănit pe care după ce l-a mâncat a fugit. A pornit către sudul orașului, fiind observată în mai multe zone ale municipiului, de la Dacia până la Casa de Cultură. 

Animalul a fost adus în siguranță la Microrezervație unde a fost introdusă împreună cu cealaltă vulpe într-un alt amplasament până la reabilitarea celui vechi. 

UPDATE: 

Cu ajutorul polițiștilor din cadrul IPJ Constanța, al jandarmilor și al ISU Dobrogea, vulpea polară a fost prinsă în zona Casei de Cultură din Constanța. Un cetățean a observat animalul în zona Casei de Cultură și a anunțat reprezentanții Microrezervației. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii