Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Alertă ISU Incendiu la cablurile electrice de la ecluza Agigea

ro

03 Dec, 2014 14:16 2552 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu. Din primele date, focul ar fi izbucnit la câteva cabluri electrice de la ecluza Agigea. Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, cablurile electrice se află în subteran, pe un tronson de 300 m. Vom reveni cu amănunte

UPDATE, ora 14.55
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, plutonier Daian Hagi, la faţa locului s-au deplasat două autospeciale de la Staţia de Pompieri Tuzla. Pe braţul pe care s-a intervenit, a fost oprit curentul electric, iar pompierii au intervenit treptat cu spumă pentru stingerea şi identificarea punctului de pornire a scurtcircuitului.

Daniel Georgescu, directorul general al Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile SA (CN ACN) a declarat că activitatea şi funcţionarea ecluzei nu a fost afectată în niciun fel.

"Curentul a fost oprit doar pe firul pe care este incendiul, care de altfel a fost lichidat. Nu s-au mai întâmplat asemenea cazuri, dar ne aşteptam deoarece lucrările sunt vechi. Cel mai probabil, incendiul de astăzi a survenit în urma faptului că trebuiau făcute nişte teste şi s-a băgat tensiune pe firele respective", a declarat Daniel Georgescu pentru cotidianul ZIUA de Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii