Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă în județul Vaslui. Doi copii au dispărut din fața blocului în care locuiesc

ro

04 Aug, 2017 15:41 1933 Marime text
Doi minori, din Vaslui, în vârstă de 4 și 5 ani, au dispărut astăzi din fața blocului în care locuiesc. Dacă îi vedeți, apelați la 112 pentru a anunța imediat Poliția!
 
La data de 4 august a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au fost sesizați despre faptul că doi minori, din municipiul Vaslui, au dispărut.
 
Cei doi copii, în vârstă de 4 și 5 ani, se jucau în fața blocului în care locuiesc, iar la un moment dat, membrii familiei unuia dintre aceștia a observat lipsa minorilor și au sesizat polițiștii cu privire la dispariția acestora.
 
Semnalmentele minorilor:
 
MARDARE DARIUS-ANDREI, în vârstă de 4 ani, părul șaten tuns scurt, ochi căprui. În momentul dispariției, minorul era îmbrăcat cu tricou albastru-deschis, inscripționat cu Mickey Mouse, pantaloni până la genunchi, de culoare bleumarin, iar în picioare purta șlapi de culoare albastră.
 
PARĂ DAVID GABRIEL, în vârstă de 5 ani, părul șaten tuns scurt, ochi albaștri. În momentul dispariției, minorul era îmbrăcat cu tricou de culoare neagră, pantaloni în culorile alb și negru, iar în picioare purta sandale de culoare albă.
 
În prezent, pentru căutările efectuate pe raza municipiului Vaslui sunt organizate echipe mixte formate din polițiști, jandarmi și pompieri, sprijinite de cețățeni din localitate.
 
Persoanele care pot furniza orice informații despre copiii dispăruți, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii