Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă cu bombă la Bruxelles. Suspectul avea o centură explozivă şi a fost reținut

ro

21 Jun, 2016 10:40 1731 Marime text
O alertă cu bombă a obligat astăzi Poliția belgiană să intervină la Centrul comercial 2 din Bruxelles, unul dintre centrele comerciale în care existau temeri că ar urma să fie comis un atac terorist, informează postul RTL, citat de EFE. Există informaţii potrivit cărora un bărbat care purta o centură explozivă a fost reţinut.
 
Potrivit ziarului belgian La Libre Belgique, Poliția a fost avertizată cu privire la "o situație suspectă după apelul unei persoane particulare la ora locală 5:30".
 
“Operațiunea este în curs de desfășurare. A fost stabilit un perimetru de securitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Bruxelles Capitale-Ixelles, Ilse Van de Keere, citat de ziarul amintit.
 
Circulația pe bulevardul Jardin Botanique a fost întreruptă, în schimb stația de metrou Rogier a rămas deschisă. Echipe ale serviciilor de deminare (SEDEE) au fost trimise la fața locului să evalueze situația.
 
Premierul belgian Charles Michel și-a anulat intervenția pe care o avea programată în această dimineață în direct la postul RTL din cauza alertei. Purtătorul său de cuvânt a declarat, potrivit agenției Belga, că premierul Michel se va deplasa la centrul de criză.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii